Het gezicht van Asia Travel and Care

Graag stel ik me aan u voor. Mijn naam is Hanneke Bodlaender-Kaper, geboren in Sao-Paulo 1961, tijdens de uitzendperiode van mijn ouders voor Philips naar Brazilië. Zes jaar later verhuisden we naar Nederland en woonden we in Son (NB), waar ik een gelukkige jeugd heb gehad.

DSC_5032_resized

Na de middelbare school volgde ik een directiesecretaresse opleiding, waarna ik een baan kreeg bij DAF Trucks. Al snel mocht ik de PR afdeling gaan versterken en werd ik gevraagd als Eventmanager. Ik was verantwoordelijk voor de organisatie van evenementen, congressen en zakenreizen. Ik trouwde een fantastische man en wij kregen drie dochters. Van 2003 tot 2010 volgde ik de Kunstacademie voor Schone Kunsten (schilderen) in België. In 2007 startte ik mijn eigen bedrijf UITJEKUNST (www.uitjekunst.nl). Vanuit dit bedrijf organiseer ik schilderworkshops voor bedrijven met als doel een creatieve en gezellige middag te beleven en een betere samenwerking te stimuleren binnen de teams.

Door vele mooie reizen met mijn gezin naar diverse landen in het Verre Oosten heb ik veel lokale mensen mogen ontmoeten, ken ik hun cultuur en met passie beleef ik iedere reis in dit deel van de wereld. Deze ervaringen zijn aanleiding voor mij om Asia Travel & Care te starten, namelijk het organiseren van reizen voor senioren naar Azië. Deze uitdaging vraagt inlevingsvermogen, improvisatie vaardigheid en toewijding. Toen mijn ouders 75 jaar waren, wilden ze graag nog een rondreis maken naar Thailand, maar zij zagen enorm op tegen alle beslommeringen; het bezoek aan een reisbureau, het transport naar Schiphol, het invullen van de douanepapieren, de lange rijen voor de incheckbalie en het organiseren van vervoer en uitstapjes ter plaatse. Ik organiseerde de reis, ging met hen mee en zag hoe fijn en zorgeloos deze vakantie verliep voor mijn ouders.

Dit heeft geleid tot de oprichting van Asia Travel and Care; een op maat gemaakt service voor hen die op reis willen met persoonlijke begeleiding van het begin tot het eind, oftewel voor en tijdens uw vakantie, tot u weer veilig thuis bent. Ik ga mee en ben (evt. op gepaste afstand) altijd bij u in de buurt. Ik regel en organiseer alles voor een zorgeloze en perfecte vakantie, van tevoren en ter plaatse, van chauffeur tot restaurant, van museum tot authentieke plekjes en het mooiste strandje. U kunt op en top genieten van uw vakantie!